Opdrachtgevers

 

Mens Zeist Vastgoedonderhoud B.V.

In 2019 ben ik gevraagd om Mens-Zeist Vastgoedonderhoud te ondersteunen in de commercie. Vanaf 2020 vul ik de functie van adj. Commercieel directeur ai in. Naast deze activiteiten denk ik in het MT mee over organisatiezaken en coach waar nodig enkele medewerkers en leidinggevenden.

 

Dudok Wonen

In 2021 ben ik gevraagd om Dudok Wonen te ondersteunen bij de ingezet koers om met drie geselecteerde gebiedsaannemers een langdurige samenwerking aan te gaan. Het traject Bewoner en Onderhoud was ingezet, maar gezien de omvangrijke organisatiewijziging was er behoefte aan ondersteuning. In de rol van organisatie adviseur kijk ik mee in de processen en coach de manager en medewerkers.

 

Schoonmaakbedrijf C.A. van Hasselt

In 2021 ben ik benaderd door Christiaan van Hasselt. Met zijn vader z’n schoonmaakbedrijf had ik in het verleden zaken gedaan. Christiaan heeft de ambitie om zijn schoonmaakbedrijf verder uit te bouwen en heeft mij gevraagd zijn bedrijfscoach te zijn. Op allerlei vlakken van bedrijfsvoering adviseer ik hem en sparren wij over de mogelijkheden en kansen.

 

Grob Management Advies & Coaching

Looydijk 16
3612 BG  Tienhoven